Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zaterdagmedewerker wasstraatšŸš—šŸ§¼

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws Ć©n de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zaterdagmedewerker wasstraatšŸš—šŸ§¼ in Ruinerwold? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Wasstraat is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Wasstraat
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 8
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zaterdagmedewerker wasstraatšŸš—šŸ§¼? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkboverijssel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Zaterdagmedewerker wasstraatšŸš—šŸ§¼ Timing 08-04-2024

Andere vacatures