Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zelfstandig werkend Kok

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zelfstandig werkend Kok in Ruinerwold? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Zelfstandig Werkend Kok is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Zelfstandig Werkend Kok
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3100 – 3100
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zelfstandig werkend Kok? Je kunt contact opnemen met Annemarie Viellevoye Annemarie Viellevoye op het telefoonnummer Annemarie Viellevoye of per e-mail via a.viellevoye@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Zelfstandig werkend Kok Olympia 22-05-2024

Andere vacatures