Search
Close this search box.

Vacature Assistent Teamleider

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent Teamleider in Ruinerwold? IQ Select is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Medewerker is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Medewerker
Branche Transport/Opslag/Distributie, Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2000 – 2500
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent Teamleider? Je kunt contact opnemen met IQ Select Apeldoorn op het telefoonnummer 0180-745747 of per e-mail via apeldoorn@iqselect.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Assistent Teamleider IQ Select 10-06-2024

Andere vacatures