Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature BBL Talent Traject Timmerman

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als BBL Talent Traject Timmerman in Ruinerwold? VNOM is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Timmerman is beschikbaar per 15-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Timmerman
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van BBL Talent Traject Timmerman? Je kunt contact opnemen met Mevrouw V. Prevoo Mevrouw V. Prevoo op het telefoonnummer 010-2239621 of per e-mail via vera.prevoo@vnom.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. BBL Talent Traject Timmerman VNOM 15-04-2024

Andere vacatures