Search
Close this search box.

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel medewerker binnendienst in Ruinerwold? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker Binnendienst
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3100 – 3100
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel medewerker binnendienst? Je kunt contact opnemen met Elon Wassink Elon Wassink op het telefoonnummer Elon Wassink of per e-mail via e.wassink@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Commercieel medewerker binnendienst Olympia 03-06-2024

Andere vacatures