Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Meewerkstage Marketing & Communicatie

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Meewerkstage Marketing & Communicatie in Ruinerwold? Bureau Zorgmarketing is dan naar jou op zoek. De vacature van Marketing & Communicatie Professional is beschikbaar per 23-04-2024 tot en met 22-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Marketing & Communicatie Professional
Branche Advies/Consultancy
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Meewerkstage Marketing & Communicatie? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Meewerkstage Marketing & Communicatie Bureau Zorgmarketing 23-04-2024

Andere vacatures