Search
Close this search box.

Vacature Hoofd Bedrijfsbureau (MT)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Hoofd Bedrijfsbureau (MT) in Ruinerwold? Nijwald BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Hoofd Bedrijfsbureau is beschikbaar per 30-04-2024 tot en met 28-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hoofd Bedrijfsbureau
Branche Industrie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 6200
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Hoofd Bedrijfsbureau (MT)? Je kunt contact opnemen met Olaf Spronk op het telefoonnummer 31546714347 of per e-mail via o.spronk@nijwald.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Hoofd Bedrijfsbureau (MT) Nijwald BV 30-04-2024

Andere vacatures