Search
Close this search box.

Vacature Enthousiaste en Gemotiveerde Leerkrachten

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Enthousiaste en Gemotiveerde Leerkrachten in Ruinerwold? TrEf onderwijs is dan naar jou op zoek. De vacature van Wethouder is beschikbaar per 28-04-2024 tot en met 27-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Wethouder
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 10
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Enthousiaste en Gemotiveerde Leerkrachten? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Enthousiaste en Gemotiveerde Leerkrachten TrEf onderwijs 28-04-2024

Andere vacatures