Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Internationaal vrachtwagenchauffeur

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Internationaal vrachtwagenchauffeur in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur Buitenland is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur Buitenland
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Internationaal vrachtwagenchauffeur? Je kunt contact opnemen met Barry Meulenkamp Barry Meulenkamp op het telefoonnummer 621832734 of per e-mail via barry.meulenkamp@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Internationaal vrachtwagenchauffeur Randstad 27-05-2024

Andere vacatures