Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Montagemedewerker (vakantiewerk)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Montagemedewerker (vakantiewerk) in Ruinerwold? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Assemblagemedewerker Metaal is beschikbaar per 02-06-2024 tot en met 01-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assemblagemedewerker Metaal
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Montagemedewerker (vakantiewerk)? Je kunt contact opnemen met Christia & Lisanne Christia & Lisanne op het telefoonnummer 0522-242155 of per e-mail via meppel@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Montagemedewerker (vakantiewerk) Tempo-Team 02-06-2024

Andere vacatures