Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 07-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 14 – 14
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker? Je kunt contact opnemen met Chantal Moolenkamp Chantal Moolenkamp op het telefoonnummer 0521-385300 of per e-mail via chantal.moolenkamp@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Productiemedewerker Randstad 07-06-2024

Andere vacatures