Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOplaadpunt elektrische auto op de parkeerplaats grenzend aan Dijkhuizen 66A Ruinerwold.

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Dijkhuizen in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOplaadpunt elektrische auto op de parkeerplaats grenzend aan Dijkhuizen 66A Ruinerwold.

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

1.twee parkeerplaatsen, bij de laadpaal, op de parkeerplaats grenzend aan Dijkhuizen 66A Ruinerwold aan te wijzen als parkeerplaatsen die als specifiek doel hebben het opladen van elektrische voertuigen;2.dit besluit kenbaar te maken aan de weggebruikers middels plaatsing van de borden E4 met onderbord met daarop de tekst ‘Opladen elektrische voertuigen’ alsmede met onderbord OB501 – schuin (links/rechts wijzend), volgens bijlage I van het RVV 1990, te plaatsen;

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold