Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTVaststelling bestemmingsplan “Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold”

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Burgemeester Buitenweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTVaststelling bestemmingsplan "Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold"

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 28 november 2019 heeft de gemeenteraad van De Wolden het bestemmingsplan “Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold” vastgesteld. Burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het planHet bestemmingsplan maakt de realisatie van woningbouw op de voormalige locatie van basisschool De Dissel in Ruinerwold mogelijk. Er zullen 2 blokken van 4 aaneengesloten woningen en één 2-1 kapwoning gebouwd worden. De grond naast de 2-1 kapwoning wordt voorzien van een wijzigingsbevoegdheid waardoor het mogelijk wordt hierop in de toekomst een vrijstaande woning te realiseren. Ter inzageHet vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 27 december 2019 t/m 6 februari 2020 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;2.De gemeentelijke website: dewolden.nl/bestemmingsplan3.www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek op planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00391-0401 BeroepBelanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen de vastgestelde bestemmingsplannen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een belanghebbende is iemand die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.  InwerkingtredingDe bestemmingsplannen treden in principe in werking op 7 februari 2020. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treden de bestemmingsplannen niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold