Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. StaatscourantWijzigingsplannen onherroepelijk Wolddijk 1 te Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

StaatscourantWijzigingsplannen onherroepelijk Wolddijk 1 te Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

College van Burgemeester en wethouder van de gemeente De Wolden maken bekend dat de op 23 februari 2010 vastgestelde wijziging onherroepelijk is geworden. Door deze wijziging is: − op het perceel Wolddijk 1 te Ruinerwold (kad. bekend Ruinerwold, sectie M, nr. 410) het bouwblok gewijzigd. De vaststellingsbesluiten, de bestemmingsplanwijzigingen en de betreffende bestemmingsplannen liggen tijdens de gebruikelijke openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Zuidwolde (Raadhuisstraat 2). U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep is niet meer mogelijk.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold