Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Civieltechnisch werkvoorbereider

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Civieltechnisch werkvoorbereider in Ruinerwold? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Civieltechnisch Werkvoorbereider is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Civieltechnisch Werkvoorbereider
Branche Zakelijke dienstverlening, Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Civieltechnisch werkvoorbereider? Je kunt contact opnemen met Jasper Fokker op het telefoonnummer 06 - 48 81 88 09 of per e-mail via j.fokker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Civieltechnisch werkvoorbereider Eminent Groep 23-05-2024

Andere vacatures