Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Conventioneel Draaier

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Conventioneel Draaier in Ruinerwold? Revamo via Metaalkanjers is dan naar jou op zoek. De vacature van Conventioneel Draaier is beschikbaar per 16-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Conventioneel Draaier
Branche Techniek, Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 4250
Uren p/w 38 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Conventioneel Draaier? Je kunt contact opnemen met Chris van de Water op het telefoonnummer 31613280796 of per e-mail via chris@metaalkanjers.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Conventioneel Draaier Revamo via Metaalkanjers 16-04-2024

Andere vacatures