Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator diervoeding - 4 ploegen

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator diervoeding - 4 ploegen in Ruinerwold? Processionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Energiecentrale is beschikbaar per 03-04-2024 tot en met 03-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Energiecentrale
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3354 – 4128
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator diervoeding - 4 ploegen? Je kunt contact opnemen met Dennis Calkhoven op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via dennis.calkhoven@processionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Procesoperator diervoeding – 4 ploegen Processionals 03-04-2024

Andere vacatures