Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Electrical Engineer

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Electrical Engineer in Ruinerwold? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Electrical Software Engineer is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Electrical Software Engineer
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5458 – 5458
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Electrical Engineer? Je kunt contact opnemen met Remco Ruimerman Remco Ruimerman op het telefoonnummer 06-47583133 of per e-mail via remco.ruimerman@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Electrical Engineer Yacht 27-05-2024

Andere vacatures