Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technisch Accountmanager Grafische Industrie Noord-Oost Nederland Sales

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch Accountmanager Grafische Industrie Noord-Oost Nederland Sales in Ruinerwold? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Accountmanager is beschikbaar per 29-03-2024 tot en met 27-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Accountmanager
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 5800
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch Accountmanager Grafische Industrie Noord-Oost Nederland Sales? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Technisch Accountmanager Grafische Industrie Noord-Oost Nederland Sales WR.nl Solliciteren 29-03-2024

Andere vacatures