Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature 1ste Monteur

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als 1ste Monteur in Ruinerwold? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Assemblagemedewerker Voertuigen is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assemblagemedewerker Voertuigen
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3525 – 3525
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van 1ste Monteur? Je kunt contact opnemen met Annemarie Viellevoye Annemarie Viellevoye op het telefoonnummer Annemarie Viellevoye of per e-mail via a.viellevoye@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. 1ste Monteur Olympia 01-05-2024

Andere vacatures