Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Kraanmachinist | Reachstacker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Kraanmachinist | Reachstacker in Ruinerwold? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Kraanmachinist is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Kraanmachinist
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Kraanmachinist | Reachstacker? Je kunt contact opnemen met Ralf Nieuwenhuis Ralf Nieuwenhuis op het telefoonnummer 31633141705 of per e-mail via ralfnieuwenhuis@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Kraanmachinist | Reachstacker WerkTalent 30-05-2024

Andere vacatures