Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Lasergame Operator / Attractieparkmedewerkers

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Lasergame Operator / Attractieparkmedewerkers in Ruinerwold? Vlinderparadijs Papiliorama is dan naar jou op zoek. De vacature van Klusjesman is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Klusjesman
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vrijwilliger
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Lasergame Operator / Attractieparkmedewerkers? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Lasergame Operator / Attractieparkmedewerkers Vlinderparadijs Papiliorama 02-05-2024

Andere vacatures