Search
Close this search box.

Vacature Logistiek teamleider vakantiewerk

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Logistiek teamleider vakantiewerk in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Groepsleider Jeugdwerk is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Groepsleider Jeugdwerk
Branche Media/Uitgeverijen/TV
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Logistiek teamleider vakantiewerk? Je kunt contact opnemen met Ordia Ordia op het telefoonnummer 0384 - 209041 of per e-mail via werkenbijvandijk@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Logistiek teamleider vakantiewerk Randstad 12-06-2024

Andere vacatures