Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Teamleider Logistiek

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Teamleider Logistiek in Ruinerwold? Werff Talent is dan naar jou op zoek. De vacature van Teamleider Logistiek is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Teamleider Logistiek
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Teamleider Logistiek? Je kunt contact opnemen met Ymie Meulenaar op het telefoonnummer 31513610380 of per e-mail via ymie@werfftalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Teamleider Logistiek Werff Talent 16-05-2024

Andere vacatures