Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan “Dokter Larijweg 161, Ruinerwold”

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Dokter Larijweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan “Dokter Larijweg 161, Ruinerwold”

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Dokter Larijweg 161, Ruinerwold” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.Het bestemmingsplan voorziet in de functiewijziging van een voormalige mestsilo ten behoeve van recreatiedoeleinden. De verandering vindt plaats binnen bestaande bebouwing, de hoofdbestemming blijft wonen.Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt van 14 september 2017 tot en met 25 oktober 2017 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 2.De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.3.www.ruimtelijkeplannen.nl, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00416-0301ZienswijzeEen ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. 140528

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold